Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 11.06.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o oružju i municiji i jedna saobraćajna nezgoda.  

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Teslić, 11.06.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica F.B. (1947) iz Teslića,  zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

            Policijska stanica Derventa, 11.06.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica I.L. (1977) iz Banjaluke,  zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Krađa“.

            Policijskoj stanici Stanari, 11.06.2019. godine, prijavljeno je da je na području opštine Stanari izvršena bespravna sječa šume. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu „Krađa“. Radom na terenu policijski službenici  došli su do saznanja da postoje osnovi sumnje da je navedeno krivično djelo izvršilo lice A.Š. (1990) iz Stanara, kog kojeg je ispred porodične kuće pronađena određena količina lagerovanog drveta. Pronađeni drvni sortimenti su  oduzeti i predati u nadležnost radnicima Šumskog gazdinstva Doboj.       

            Policijski službenici Policijske stanice Brod, 11.06.2019. godine, na magistralnom putu Brod-Derventa, u mjestu Sijekovac, područje opšine Brod, lišili su slobode pješaka, lice Ž.R. (1956) sa područja opštine Brod.  Navedeno lice se u alkoholisanom stanju kretalo po kolovozu a izvršenim alkotestiranjem kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 14 g/kg.

            Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 11.06.2019. godine, u mjestu Begluci, područje opštine Derventa, lišili su slobode lice Ž.Ž. (1991) sa područja opštine Derventa, vozača putničkog automobila marke „Fiat“, kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 91 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Komentariši