Јoš deset dana je do tridesetog, jubilarnog Đurđevdanskog festivala i željno se iščekuju ovogodišnje đurđevdanske zvjezdice.

Јedna od važnih nagrada Đurđevdanskog festivala je najbolja pjesma po mišljenju publike, o kojoj odlučuju upravo navijači i to putem glasanja na sajtu Đurđevdanskog festivala.

UPUTSTVO ZA GLASANjE:

1. Na listi je potrebno označiti „srcem“ omiljenu pjesmu i na kraju liste kliknuti na “glasaj”.

2. Glasanje je dozvoljeno samo sa jednog uređaja i jedne IP adrese. Ukoliko vam se prikažu rezultati umjesto mogućnosti da glasate, to znači da je neko već dao glas sa vašeg uređaja ili IP adrese. Ukoliko istu javnu adresu dijeli više korisnika (kafe bar, firma, kućni modem i sl), u tom slučaju pričekajte nekoliko časova, pa pokušajte ponovo.

Spotove možete pogledati na Јutjub kanalu Đurđevdanskog festivala. 

30. Đurđevdanski festival vodiće Tijana Dapčević, uz pomoć Lene Kovačević i Vanje Mišić, a u revijalnom dijelu festivala publiku u dvorani Borik zabavljaće Konstrakta!

Ulaz će biti slobodan za publiku, a organizovane grupe navijača očekujemo iz Prijedora, Novog Grada, Doboja, Istočnog Sarajeva, Srpca, Banjaluke, Foče kao i škola domaćina, koji će glasati i navijati za djecu koja dolaze iz inostranstva.

Foto: rtrs.tv/Istupljena fotografija

Izvor: RTRS

Prethodni članakSM: Sa dnevnog reda skinut Nacrt zakona o Sudu BiH
Naredni članakDOBOJ: Počeli glavni mečevi, Andrej Nedić plasirao se u drugo kolo