Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Radan Ostojić uputio je čestitku svim borcima povodom slave ove organizacije – Mitrovdana, te istakao da će BORS istrajati u borbi za prava boračkih kategorija, građana i Republike Srpske.

Ostojić je rekao da je jedinstvo iskazano na nedavnoj sjednici Skupštine BORS-a dokaz da sloga, jedinstvo, saradnja i uvažavanje nisu zaboravljeni u ovoj organizaciji, što je dobar putokaz za njen dalji rad.

– Mitrovdan je prilika da se prisjetimo naših poginulih saboraca koji su, kao i Sveti Dimitrije, dali najvrednije što su imali za časni krst i slobodu zlatnu, a nas preživjele saborce zadužili da podsjećamo na našu zajedničku borbu u kojoj je stvorena Republika Srpska – rekao je Ostojić.

On je poručio da će BORS istrajati u borbi za prava boraca, porodica poginulih saboraca, ratnih vojnih invalida, građana i Republike Srpske.

Ostojić je svim opštinskim i gradskim boračkim organizacijama i svim borcima čestitao krsnu slavu Svetog Dimitrija, sa željom da im podari mir, zdravlje, slogu, sreću i uspjeh u daljem radu.

U svim opštinama i gradovima Srpske sutra će biti obilježena krsna slava BORS-a – Mitrovdan.

Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Izvor: SRNA

Prethodni članakSvečana akademija povodom 48 godina Univerziteta u Banjaluci
Naredni članak“Politiko”: Evropska komisija podržala pristupne pregovore sa BiH?