Servisna informacija CJB Doboj za 13.06.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 4  krivična djela, 1 narušavanja javnog reda i mira i 4 saobraćajne nezgode. 

Značajniji bezbjednosni događaji:

U mjestu Podnovlje, područje grada Doboja, 12/13.06.2016. godine izvršena je provala u automehaničarsku radnju „Kalabić“ odakle je otuđen aparat za varenje. Prema izjavi vlasnika pričinjena materijalna šteta iznosi oko 1.500,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 13.06.2016. godine lišili su slobode G.N. iz Vukosavlja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška tjelesna povreda“. Nakon što je oko 01,40 časova Policijskoj stanici Modriča prijavljeno je da je u Ulici Jovana Dučića uočeno lice sa zadobijenim povredama po glavi i tijelu, utvrđeno je da se radi o S.S. sa područja opštine Modriča koji je u alkoholisanom stanju učestvovao u tuči u ugostiteljskom objektu „X-Live“ u Modriči. Nakon verbalnog sukoba sa vlasnikom ugostiteljskog objekta G.N., koji je takođe bio u alkoholisanom stanju, S.S. je polupalo nekoliko flaša i čaša, nakon čega ga je G.N. fizički napao, te razbijenim flašama i čašama nanio više posjekotina po glavi i tijelu. Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Modriča, nakon čega je zbrinut u dobojskoj bolnici. Nakon izvršene kriminalističke obrade, G.N. je pušten na slobodu. Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška tjelesna povreda“.

Komentariši