Vijesti

U sačekuši ubijen Damir Ostojić

U pucnjavi u Banjaluci noćas je ubijen Damir Ostojić, a ranjena Sandra Jošić. Damir Ostojić je bio, kako prenose, mediji, jedan od “žestokih momaka”. U Banjaluci je opsadno stanje, narošito dijelovi grada gdje se desilo ubistvo.

U Banjaluci je protekle noći iz vatrenog oružja ubijen četrdesetdvogodišnji muškarac čiji su inicijali D.O, a ranjena četrdesetogodišnja žena čiji su inicijali S.J, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Pozivajući se na nezvanične izvore Srna prenosi da je u pucnjavi ubijen Damir Ostojić, a ranjena je Sandra Jošić.

Službenici MUP-a za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave Banjaluka i pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva, rade na rasvjetljavanju ovog ubistva i ranjavanja.

Kako nezvanično saznaju “Nezavisne” ubica je čekao žrtvu sakriven iza drveta, i pucao kod raskrsnice gdje je D.O. usporio kako bi skrenuo prema kući.

Prema tom izvoru, ispaljeno je više hitaca, koji su bili smrtonosni.

Povrijeđena žena prebačena u UKC RS.

Iz policije kažu da je do pucnjave, prema prijavi, došlo u Kozarskoj ulici.

Mještani kažu da su čuli rafalnu paljbu.

Oni su potvrdili da je iza ubijenog muškarca ostalo troje maloljetne djece.

“Žena koja je ranjena je njegova supruga. Nemam riječi. Ne mogu  doći sebi od šoka”, rekao je jedan od sagovornika Nezavisnim.

Uviđaj još nije završen, a istovremeno, na brojnim lokacijama širom grada vidljive su jake policijske snage, u potrazi za ubicom, koji je u bjekstvu.

Za sada sve ukazuje da je u pitanju  likvidacija s potpisom mafije, a svi prilazi mjestu zločina su blokirani. Uviđaj obavlja republički javni tužilac.

BN TV

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close