Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 31.07.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.            

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 2, 31.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu:

             protiv lica S.P. i V.S., oba sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da su izvršila  krivično djelo „Krađa“ i

            protiv lica M.M. sa područja opštine Modriča, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“ i krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

            Policijska stanica Derventa, 31.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica A.P. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Tjelesna povreda“.

            Policijska stanica Petrovo, 31.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica S.P. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

            Ostali događaji:

            Policijskoj stanici Modriča, 31.07.2019. godine, oko 09, 20 časova, iz Doma zdravlja Modriča prijavljeno je da je u navedenu ustanovu dovezeno lice P.A. sa područja opštine Modriča, u besvjesnom stanju i sa vidnom povredom na glavi. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Modriča koji su došli do saznanja da se 30.07.2019. godine, oko 21, 25 časova, u mjestu Miloševac, područje opštine Modriča, lokomotiva Željeznica Republike Srpske, kojom je upravljalo lice S.B. sa područja grada Doboja ostvarila kontakt sa pješkom, licem P.A., koje se u tom momentu kretalo pored pruge. Licu P.A. je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Modriča, potom u dobojskoj bolnici, odakle je isto upućeno u UKC Republike Srpske u Banjoj Luci, gdje je usljed zadobijenih povreda preminulo. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close