Vijesti

DOBOJ: Prezentacija rješenja iz oblasti informacionih tehnologija (FOTO)

Booking.com

Kompanija “King” iz Doboja organizovala je danas u ovom gradu Devetu konferenciju o informacionim i komunikacionim tehnologijama s ciljem prezentacije rješenja iz ove oblasti, kao i razmjene iskustava sa poslovnim partnerima i dobavljačima.

Sa više od 200 učesnika iz više od 120 kompanija, ova konferencija predstavlja prestižan događaj u regionalnim okvirima, saopšteno je iz ove kompanije.

“S obzirom na to da smo i ove godine, kao i prethodnih osam, uspjeli dovesti zaista ugledna imena iz svijeta informacione i komunikacione industrije, smatramo da imamo odgovornost i obavezu da našim dobavljačima i poslovnim partnerima nastavimo pružati kvalitetnu podršku”, rekao je direktor i vlasnik kompanije “King” Velimir Nešković u obraćanju učesnicima Konferencije “King partner dejs 2019”.

On je dodao da mu je drago da su se u proteklim godinama uspjeli nametnuti kao jedan od najvećih skupova ovog tipa u regionu i da je interesovanje za učešće na skupu iz godine u godinu sve veće.

Gradonačelnik Boris Jerinić istakao je zadovoljstvo da u Doboju postoji ovako cijenjena kompanija koja se, osim uspješnog bavljenja informacionim i komunikacionim biznisom, posebno ističe kao društveno odgovorna kompanija jer dugi niz godina pomaže kulturne, obrazovne i sportske manifestacije u Doboju.

“Grad Doboj nastoji da pomogne lokalnoj privredi konstantnim razvojem planova za poboljšanje rada i poslovanja malih i srednjih preduzeća”, naveo je Jerinić.

Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja

Priliku da predstave svoje novitete ove godine imale su velike svjetske kompanije i brendovi kao što su “HP”, “Kenon”, “Kasperski”, “D-link”, “Tesla”, “Vertiv”, “GoPro”, “Fortinet” i drugi.

Preduzeće “King” osnovano je prije 23 godine u Doboju i bavi se informacionim tehnologijama i kompjuterskim inženjeringom, a danas zapošljava 22 radnika i ostvaruje značajne rezultate i prihode u ICT oblasti. 

Foto: srna.rs

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close