Vijesti

DOBOJ: GO DNS obilježio Mitrovdan (FOTO)

Booking.com

Lomljenjem slavskog kolača u prisustvu velikog broja gostiju i simpatizera, Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza Doboj obilježio je danas krsnu slavu ove političke partije Sv. Dimitrija, u narodu poznatijeg kao Mitrovdan.

-Raduje me što smo se okupili u velikom broju. To govori da ova stranka i u narednom periodu ide ka svojim ciljevima, a to je stvaranje boljih uslova za život na ovim prostorima i zadržavanje mladih ljudi, poručio je Slavko Gligorić, predsjednik GO DNS Doboj.

On je ukazao i na dobre odnose sa lokalnom vlašću, te istakao spremnost kada je u pitanju podrška SNSD-u na predstojećim izborima.

Članovima i simpatizerima DNS krsnu slavu čestitao je i gradonačelnik Doboja, koji je potvrdio da je ta politička partija i u prethodnom periodu prepoznavala dobru politku koju predvodi SNSD.

-DNS je dio skupštinske većine, siguran sam da će i u narednom periodu podržati jedinstvo u gradu. SNSD želi da gradi dobre odnose sa svim koalicionim partnerima, a vrlo brzo ćemo početi da razgovaramo i o kandidaturi za gradonačelnika za naredne lokalne izbore, gdje ćemo takođe tražiti podršku svih političkih partija, poručio je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close