Vijesti

DOBOJ: MO SNSD Božinci uručio pakete socijalno ugroženim (FOTO)

Pomoć je stigla za stare, iznemogle i socijalno ugrožene mještane Božinaca na Vučijaku kod Doboja. Prehrambeni i higijenski paketi uručeni su im ispred Mjesnog odbora SNSD-a Božinci uz pomoć Gradskog odbora ove političke partije u Doboju. 

-Naš Mjesni odbor SNSD-a Božinci je uvijek vodio evidenciju o takvim ljudima, te je uz pomoć predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Doboj Obrena Petrovića i gradonačenika Borisa Jerinića, kao i ostalih naših saradnika npr. poslanika Danijela Jošića koji je danas sa nama ovdje, uspio obezbijediti ono što je otprilike potrebno za naše mještane da ne budu u oskudici sa najosnovnijim stvarima. Evo kao što vidite i danas smo to obezbijedili, odnosno imamo dovoljno paketa za sve one koji su izrazili potrebu da im to treba – izjavio je Mirko Okolić, GO SNSD Doboj.

-Obezbijedili smo 15 prehrambenih i higijenskih paketa. Mi iz našeg mjesnog odbora se trudimo da pomognemo našim ljudima, bilo da je riječ o paketima ili o infrastrukturi od važnosti za selo. Tu imamo nesebičnu podršku od strane našeg koordinatora Mirka Okolića, Obrena Petrovića, Danijela Jošića i gradonačelnika Jerinića. Oni na svaku našu molbu bezrezervno nama izađu u susret – rekao je Mladen Knežević, MO SNSD Božinci.

Mladen Knežević, MO SNSD Božinci

Mještani koji su dobili prehrambene i higijenske pakete su rekli da je svaka pomoć dobro došla, naročito u vrijeme pandemije virusa korona.

I u narednom periodu Mjesni odbor SNSD-a Božinci nastaviće sa ovakvim humanim aktivnostima, a uz podršku Gradskog odbora SNSD-a Doboja.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close