Dom kulture „Mladen i Savo” u trebavskom selu Kožuhe dobio je grijanje. U kožuškom hramu kulture postavljene su četiri inverter klime. Klime su isporučene u sklopu odobrenih projekata koje je Mjesna zajednica Kožuhe na čelu sa njenim predsjednikom Vojom Jovanovićem na održanom Forumu građana ove mjesne zajednice kandidovala po UNDP-ovom javnom pozivu.

Uvođenjem grijanja u Dom kulture najviše su zadovoljni u Upravi Kulturno-umjetničkog društva „Miloš Kupres”, jer će im umnogome olakšati rad tokom hladnih zimskih mjeseci, te su stoga s ponosom istakli da veliku zahvalnost za doprinos razvoju ovog kulturno-umjetničkog društva duguju upravo Voji Jovanoviću, koji se prema njihovim riječima uvijek sa svojim saradnicima borio, kako bi im omogućio najbolje uslove za rad i funkcionisanje.

U Kožuhama su u narednom periodu predviđeni jako ozbiljni infrastrukturni projekti, kao što je na primjer, početak radova na kanalizaciji kod Doma kulture. Takođe, u okviru pomenutih projekata planirana je i izgradnja solarne elektrane dovoljnog kapaciteta za napajanje javne rasvjete električnom energijom u ovom mjestu.

Realizacija ovakvih projekata jasno dokazuje da ima prostora za ozbiljne i uspješne projektne prijedloge inicirane iz ruralnih sredina sa područja grada Doboja.

Pripremio: Igor Jovanović

Foto: Ustupljene fotografije

RTV Doboj

Prethodni članakVlada Srpske: Saznanje da će u narednim danima biti predstavljeni lažni sajtovi
Naredni članakNešić: Za Šmita važe isti zakoni kao za sve ostale strance