Vijesti

Cvijanović čestitala Brnabić izbor za predsjednicu Vlade (FOTO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Ani Brnabić izbor za predsjednicu Vlade Republike Srbije, ističući da je za Srpsku i njene građane od izuzetne važnosti snažna i prosperitetna Srbija, kao regionalni lider i nezaobilazni faktor mira i stabilnosti.

– S obzirom na naše čvrste veze u svim oblastima, od političkih i ekonomskih, do kulturnih i institucionalnih, želim i ovom prilikom da istaknem snažnu opredijeljenost za stalno unapređenje i razvoj sveukupnih odnosa Republike Srpske i Republike Srbije – naglasila je predsjednica Srpske.

U čestitki upućenoj u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, Cvijanović je izrazila uvjerenje da će Brnabić, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije, nastaviti da vodi odgovornu i politiku kontinuiteta, koja će Srbiji obezbijediti dalji ekonomski i sveukupni razvoj.

– Uz iskreno uvjerenje da će Republika Srbija uspješno nastaviti put reformi, kao i dalju afirmaciju kako na unutrašnjem, tako i na međunarodnom planu, srdačno Vas pozdravljam i želim mnogo uspjeha u budućem radu – navodi se u čestitki predsjednice Republike Srpske.

Foto: srna.rs

Izvor: SRNAPrikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close