Vijesti

Dodik čestitao Brnabić izbor za premijerku Srbije (FOTO)

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Ani Brnabić ponovni izbor za predsjednicu Vlade Srbije i istakao da je snažna i ekonomski stabilna Srbija od posebnog značaja ne samo za Republiku Srpsku, već i za cijeli region.

Dodik je izrazio uvjerenje da će Brnabić svojim predanim radom, što je pokazala u prethodnom mandatu, i opredijeljenošću za snažan razvoj svoje zemlje doprinijeti daljem afirmisanju Srbije na unutrašnjem i međunarodnom planu.

– Srbija je postala nezaobilazan politički faktor u regionu, Evropi i svijetu, što je od velikog značaja i za nas u Republici Srpskoj i BiH. Uvjeren sam da ćemo nastaviti uspješnu saradnju i razvijati još bolje međusobne odnose za dobrobit našeg naroda – istakao je Dodik u čestitki.

Srpski član Predsjedništva BiH izrazio je opredjeljenje za uspješnom saradnjom sa Srbijom, te nastavak rada na realizaciji započetih zajedničkih projekat i pokretanje novih za dobrobit i prosperitet stanovnika Republike Srpske, Srbije i BiH, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Foto: twitter.com

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close