Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da, sudeći po izjavama federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka, rijaliti “Isak doo” se nastavlja.

– Dok nasilnici poput njega ili u dogovoru s njim protjeru Srbe iz FBiH, Ramo se opsesivno bavi predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, umjesto da hapsi one koji zlostavljaju srpske povratnike, uništavaju srpsku i imovinu Srpske pravoslavne crkve u tom entitetu – rekla je Vulićeva reagujući na izjavi Isaka da bi predsjednik Srpske bio optužen i da se izjašnjava kao Eskim, a da ima državljanstvo BiH i da je počinio šta je počinio, upitavši da li on treba da ga uči da Krivični zakon BiH ne prepoznaje kao otežavajuću okolnost pripadnost srpskom narodu.

Ona je naglasila da takvi kao Ramo nikoga ne mogu učiti, a pogotovo ne predsjednika Republike Srpske, jer jedino što Ramo zna jeste kako se nezakonito obogatiti za kratko vrijeme i uhljebiti članove svoje porodice.

– Ramo, preteča nepotizma, može samo da drži predavanja o nezakonitom sticanju imovine, što je njegova uža specijalnost, što potvrđuje njegov i imovinski karton njegove supruge iz kojih se jasno vidi da toliki imetak ne može biti stečen od plate i poštenog rada – naglasila je Vulićeva za Srnu.

Ona je navela da su Majkl Marfi i njemu slični naredili političku likvidaciju Milorada Dodika, pa osokoljen time Ramo misli da će tako i biti, ali što je više takvih srbomrzaca kao što je nabildani Ramo, Repulika Srpska će biti sve jača i nepobjediva.

– Ramo, Sud BiH je i izmišljen od onih koji nisu mogli ukrotiti srpski ponos i čast. Za tvoju informaciju, imamo mi gdje, a imamo i sa kim. Ovo što radiš ti i ostali srbomrsci zajedno za Marfijem i Kristijanom Šmitom s ciljem istrebljenja srpskog naroda samo je put ka uništenju BiH u koju se kuneš. I, za kraj, da znaš – aplaudiraćemo srpskom lideru Miloradu Dodiku još gromkije, još ponosnije i još prkosnije. Ti to ne razumiješ, tebi je samo poznat zakon sile, s toga, ne laprdaj, ne plašimo se ni tebe, ni tvojih nabildanih mišića, kao ni ofarbane brade – poručila je Vulićeva Isaku.

Foto: srna.rs

Izvor: SRA

Prethodni članakVlada Srpske nastaviće da pomaže lokalne zajednice
Naredni članakDodik sutra na konferenciji “Republika Srpska: Poštovanje suvereniteta i Dejtonskog sporazuma”