Sjednica Savjeta ministara biće održana u četvrtak, 4. jula, u Mostaru, a na dnevnom redu je prijedlog odluke o izmjeni i dopuni odluke o dodatku na platu državnim službenicima u Ministarstvu bezbjednosti.

Na prijedlog Ministarstva bezbjednosti, na dnevnom redu je prijedlog odluke o uvrštavanju fizičkog lica na listu označenih lica prema kojima će se primjenjivati restriktivne mjere.

Dnevnim redom, koji je objavljen na zvaničnoj stranici Savjeta ministara, predviđeno je da ministri razmatraju i prijedlog odluke o osnivanju interresorne radne grupe za praćenje primjene dokumenta “Bezbjednosna politika BiH”.

Na prijedlog Ministarstva inostranih poslova, ministri će razmatrati i prijedlog odluke o imenovanju kopredsjedavajućeg i članova Zajedničke komisije za praćenje sprovođenja ugovora između Savjeta ministara i Vlade Hrvatske o evropskom partnerstvu.

Na dnevnom redu je i analiza trgovinske razmjene poljoprivredno-prehrambenih proizvoda BiH sa svijetom za prošlu godinu, čiji je podnosilac Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara, kao i inicijativa za pokretanje procedura za uspostavljanje bilateralne saradnju o vraćanju PDV-a stranim poreskim obveznicima između BiH i drugih zemalja.

Početak sjednice zakazan je za 12.00 časova.

Foto: rtrs.tv/Ustupljena fotografija

Izvor: SRNA

Prethodni članakVećina ne zna šta gazirana voda radi vašem tijelu
Naredni članakKošarac: Insistirao sam da Srpska bude domaćin skupa