U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 16.01.2024. godine, oko 11.55 časova lišili su slobode lice inicijala H.A. iz Vukosavlja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je isto pozitivno na opojnu drogu „Amfetamin”. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 16.01.2024. godine, oko 14.35 časova lišili su slobode lice inicijala V.S. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola.

Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,35 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakProroković: Sarajevo nervozno jer stvar sa BiH nije završena kako su očekivali
Naredni članakCvijanović u Abu Dabiju razgovarala sa ministrom ekonomije i trgovine (FOTO)