U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijskoj stanici Teslić, 13.02.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u kuću vlasništvo lica inicijala M.K. sa područja opštine Teslić. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 13.02.2024. godine oko 00.45 časova lišili su slobode lice inicijala M.D. sa područja grada Derventa, zbog počinjenog prekršaja iz člana 12. (Tuča i fizički napad) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Navedenom licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 12. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 13.02.2024. godine, oko 23.00 časova lišili su slobode lice inicijala H.T. iz Doboja, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakSIPA pretresla šest lokacija u predmetu “Debevec i Mehmedagić”
Naredni članakObilježavanje Dan boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata Srpske; Služen parastos u manastiru Dobrun (FOTO)