Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 23.05.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, šet prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru,  jedan prekršaj iz oblasti Zakona o oružju i municiji i tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.    

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 1, 23.05.2019. godine, prijavljeno je iz dvorišta porodične kuće u Doboju otuđen bicikl. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 1, 23.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica P.M. (1990) iz Doboja,   zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

            Policijska stanica Teslić, 23.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica D.G. (1946)  sa područja opštine Teslić,   zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Samovlašće“.

            Policijska stanica Petrovo, 23.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica M.P. sa područja opštine Petrovo,   zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Davanje lažnog iskaza“.

            Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 23.05.2019. godine, lišili su slobode lice G.Š. (1974) sa područja opštine Derventa,  vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 13 g/kg

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close