Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 11.04.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 1, 14.04.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodna dva dana u Doboju, iz obezbjeđenog rezervoara teretnog vozila marke „Man“ otuđeno pogonsko gorivo. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 14.04.2019. godine, na području grada Doboja, pronašli su putnički automobil marke „Renault Megan“, čije je otuđenje prijavljeno prethodnog dana. U vrijeme otuđenja putnički automobil je bio neobezbjeđen i isti je bio parkiran ispred porodične kuće u Doboju. Takođe, u unutrašnjosti istog su se nalazili ključevi za startovanje kao i dokumenti o vlasništvu i registraciji vozila. Otuđeno vozilo je vraćeno vlasniku.

            Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 14.04.2019. godine, u naselju Bare, područje grada Doboja, lišili su slobode lice S.M. (1978) sa područja grada Doboja, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 39 g/kg.

Foto: www.mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close