Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 07.07.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, tri narušavanja javnog reda i mira, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o sprečavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga i dvije saobraćajne nezgode. 

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Derventa, 07.07.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodnih nekoliko dana izvršena provala u kuću na području opštine Derventa, odakle su otuđeni predmeti za kućnu upotrebu, alat i drugi predmeti. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.          

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 07.07.2019. godine, na području grada Doboja, zaustavili su i kontrolisali  putnički automobil marke „Renault“ kojim je upravljalo lice H.H. iz Doboja, prilikom čega je isto odbilo da se podrvgne testu na opojne droge. Navedenom licu je uručen prekršajni nalog za počinjeni prekršaj iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske. Kao suvozač u vozilu se nalazilo lice H.M. kod koga je pronađena jedna plastična vrećica sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, ukupne težine od 42, 93 g i plastičnu vrećicu sa bijelom praškastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, ukupne težine od 2, 09 g. Lice H.M. je lišeno slobode. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje prekršaja iz člana 4. Zakona o sprečavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close