Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 06.04.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentiranio je sedam krivičnih djela i sedam saobraćajnih nezgoda. 

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Teslić, 06.04.2021. godine, prijavljeno je da je na području opštine Teslić, izvršena provala u vjerski objekat odakle je otuđen manji iznos novca. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Doboj 1, 06.04.2021. godine, prijavljeno je oštećenje putničkog automobila marke „VW” koji je bio parkiran u garaži, u Nemanjinoj ulici u Doboju. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 06.04.2021. godine, identifikovali su lice inicijala N.G. sa područja opštine Teslić koje je na području opštine Teslić otuđilo dvije kamere vlasništvo jednog lovačkog udruženja. Istog dana Policijskoj stanici Teslić, prijavljeno je da su u određenom vremenskom periodu na području opštine Teslić  otuđene dvije kamere koje su bile postavljene na stablima u jednom lovištu. Jedna kamera je pronađena i biće vraćena oštećenom udruženju. Protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Krađa“.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 06.04.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala M.H. sa područja opštine Doboj Istok, FBiH, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,10 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Back to top button
Close