Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 03.04.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, tri saobraćajne nezgode i jedan požar. 

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Modriča. 03.04.2019. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, u prethodnom periodu na području opštine Modriča izvršilo bespravnu sječu šume. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

            Policijskoj stanici Derventa, 03.04.2019. godine, prijavljeno je da je istog dana dok se oštećeno lice nalazilo u ugostiteljskom objektu u Derventi, nepoznato lice iskoristilo nepažnju istog te iz njegovog novčanika otuđilo novac. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela “Krađa“.

            Policijskoj stanici Modriča-SOP Vukosavlje, 03.04.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodnom periodu iz dvorišta porodične kuće posječeno i odvezeno ogrevno i tehničko  drvo,  dok su iz dva pomoćna objekta otuđena određena količina daske i motorna pila. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 1, 03.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica E.O. (1995) iz Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Nasilničko ponašanje“.

            Policijska stanica Derventa, 03.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica S.P. (1998) iz Dervente, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Nedovoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

            Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 03.04.2019. godine, u mjestu Polje, područje opštine Derventa, lišili su slobode pješaka koji se u vidno alkoholisanim stanju kretao kolovozom. Izvršenim alkotestiranjem kod navedenog lica je utrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 58 g/kg.

            Ostali događaji:

            U mjestu Banja Vrućica, područje opštine Teslić, 03.04.2019. godine, izbio je požar u porodičnoj kući vlasništvo lica M.L. (1943), koji je zahvatio potkrovlje i krovnu konstrukciju kuće.  U požaru koji su lokalizovali pripadnici Teritorijale vatrogasne jedinice Teslić povrijeđenih lica nije bilo. Uviđaj su izvršili policijski sužbenici Policijske stanice Teslić zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara PU Doboj, prilikom čega je utvrđeno da je najvjerovatniji uzrok požara neispravne elektro-instalacije. O navedenom ja obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Foto: www.mup.vlada.rs

PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close