Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 02.07.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Teslić, 02.07.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodnih nekoliko dana, na području opštine Teslić, izvršena bespravna sječa i odvoz određene količine ogrevnog drveta. U toku je rad po navedenom. Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Krađa“.

            Policijskoj stanici Doboj 1, 02.07.2019. godine, prijavljeno je da je istog dana otuđen bicikl, koji se nalazio isred ulaznih vrata stana oštećenog lica iz Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

            Policijskoj stanici Doboj 1, 02.07.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodna tri mjeseca na području grada Doboja, izvršena provala u kuću, odakle je prema izjavi oštećene otuđen razni alat, alkoholna pića i odjevni predmeti. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Stanari, 02.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica S.Đ. sa područja opštine Stanari, zbog osnova sumnje da je izvršilo dva krivična djela „Krađa“ i jedno krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.

            Policijska stanica Modriča, 02.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica Đ.S. i S.M., oba iz Modriče,   zbog osnova sumnje da su izvršila  krivično djelo „Krađa“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close