Vijesti

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 02.06.2020. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru i dvije saobraćajne nezgode.    

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 1, 02.06.2020. godine, prijavljeno je da je u prethodnih nekoliko dana izvršena provala u kuću na području grada Doboja, odakle je otuđena kosačica i drugi predmeti. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Teslić, 02.06.2020. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izršenom krivičnom djelu protiv lica inicijala M.B. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Izbjegavanje davanja izdržavanja“.

            Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 02.06.2020. godine, lišili su slobode lice inicijala E.B. iz Gradačca, na osnovu raspisane potrage od strane  Policijske uprave Gradiška. Navedeno lice je istog dana predato policijskim službenicima PU Gradiška.

            Saobraćajne nezgode: Na magistralnom putu M1 – 105, u mjestu Velika Bukovica, područje grada Doboja, 02.06.2020. godine, oko 12, 10 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala S.P. iz Doboja, koje je upravljalo putničkim automobilom marke „VW Sharan“ i lice inicijala S.B. sa područja grada Doboja, koje je upravljalo putničkim automobilom marke „VW Bora“. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lice inicijala S.B. je zadobilo teške tjeelsne povrede i istom je ukazana ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close