Zvezdu Real Madrida Kristijana Ronalda često optužuju za nacisoidnost i preveliku samouverenost, a sudeći po njegovoj poslednjoj izjavi neki će reći da je opet preterao.

Kristijano Ronaldo

Sjajni fudbaler je osvojio sa reprezentacijom Portugalije Evropsko prvenstvo, sa Mančester Junajtedom i Realom je osvojio sve što se može osvojiti, a isto je i kada su u pitanju individualna priznanja.

Da li će neko ikada biti kao Kristijano Ronaldo nije poznato, ali portugalski ofanzivac je uveren da se to neće dogoditi.

“Na početku sam sanjao da budem najbolji fudbaler na svetu. Prijatelji su se čudili i nisu verovali šta pričam. Igrao sam iz zabave, ali kada sam došao u Mančester Junajted počeo sam zaista da verujem u taj potencijal. Ne vidim da ima puno ljudi sa talentom kao ja, sa posvećenošću, mojim radom, mojom radnom etikom, mojim fudbalom. Niko neće moći da se poredi sa mnom. Niko neće biti Kristijano Ronaldo. Vi ćete biti vi, ja ću da budem ja”,rekao je Ronaldo u promotivnoj kampanji Najkija, u videu koji je objavio na svom zvaničnom Instagram profilu.

Navijači Lionela Mesija se sigurno neće složiti.

Prethodni članakPRVA LIGA REPUBLIKE SRPSKE: Bodovi idu u Etno selo Stanišići
Naredni članakSačuvati žrtvu od zaborava