Vijesti

PU DOBOJ: Prilikom kontrole putničkog automobila pronađena opojna droga

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 08.04.2020. godine, u mjestu Boljanić, područje grada Doboja, kontrolisali su putnički automobil marke „VW Golf”, kojim je upravljalo lice inicijala A.K. sa područja opštine Gračanica, FBiH, a sa kojim su se u vozilu nalazila lica inicijala N.S. iz Šamca i A.M. sa područja opštine Maglaj, FBiH.

Prilikom navedene kontrole lice inicijala A.K. je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu.

Istog dana, na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres navedenog putničkog automobila, prilikom čega je pronađena i oduzeta plastična vrećica u kojoj su se nalazila četiru paketića sa suvom biljnom materijom koja asocira na opojnu drogu „Marihuana“ ukupne težine od 10, 21 g, četiri paketića sa bijelom praškastom materijom  koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 7, 41 g i tri patekića u kojima se nalazilo deset tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „Ekstazi“.

Nad navedenim licima je izvršena kriminalisttička obrada i protiv istih će nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Foto: Policijska uprava Doboj

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close