Zanimljivosti

Pet društvenih igara za parove

Svi smo pod svakodnevnim stresom i brigama, tokom čitavog dana jurcamo da završimo neke obaveze, neshvatajući da nam u toku dana treba i kratak predah od te gungule.

Umjesto da sa partnerom gledamo serije i filmove, možemo zajedničko vrijeme i drugačije iskorisiti, na primjer zajedničkim igrama koje mogu biti opuštajuće i zabavne. Bilo da su to karte, igre na tabli, ili igre zasnovane na razgovorima – sve ovo može biti odličan način da se povežemo, da pokažemo vještine i da unesemo neke novine u viđanjima. Takođe, igre mogu biti dobar način da saznamo nešto više o partneru.

1. Muzičke pogađalice

Izaberite neku od pjesama iz muzičke biblioteke ili omiljene plejliste i reprodukujte naizmjenično isječke od 3 do 5 sekundi.  Zatim pustite partnera da pogađa pjesme. Dodijelite po jedan poen za tačan naslov pjesme i izvođača. Saznaćete više o međusobnim muzičkim ukusima, a i zabavićete se!

2. Poker udvoje

Izazovite svog partnera u ovoj igri pokera za dva igrača, gdje ćete naizmjenično biti diler. Zatim pogledajte da li možete da znate kada vaš partner blefira i stavite svoje opklade po izboru.

3. Soba za bjekstvo (Escape room)

Prednost virtuelne sobe za beg je ta što ćete igrati kao tim, a ne jedno protiv drugog. To može biti odlična aktivnost za drugi ili treći sastanak, tako da možete da shvatite temperament svog partnera.

4. Monopol

Vidjećete kako oboje rješavate sukobe i probleme kada budete pregovarali u ovoj igri. Ako imate dovoljno vremena, smirite se, bacite kockice i pogledajte koliko imovine možete akumulirati.

5. Misteriozno piće

Izaberite svoja omiljena alkoholna ili bezalkoholna pića – za alkohol, pokušajte da kupite nekoliko mini uzoraka – i neka vaš partner proba i pogodi svaki dok su mu oči zavezane. Da bi izbjegao probleme sa mješanjem likera, vaš partner može da pogodi vrste ruma, na primjer, ili viskija (ako imate veliku kolekciju) – ili da vidi da li može da razlikuju sokove.

Foto: N.N.

Izvor: Nezavisne

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close