Kultura

Nacionalni park „Sutjeska”: Počinje OK fest

Tokom Nektar OK festa, koji danas počinje u Nacionalnom parku “Sutjeska”, posjetioci će do nedjelje, 14. jula, moći da uživaju u nastupima nekih od najpoznatijih svjetskih i regionalnih muzičkih imena, ali i promocijama knjiga, filmskim projekcijama i rafting avanturi rijekom Tarom.

Za ljubitelje prirode biće organizovane planinarske šetnje i posjete nekim od najljepših vidikovaca u Nacionalnom parku “Sutjeska”, navode organizatori.

Festival počinje u podne na OK samer stejdžu uz Mladena Tomića, a zatim će na Senzejšen OK stejdžu u 16.00 časova nastupiti M.O.R.T i u 17.30 Iskaz.

U 19.00 časova u Buk zoni biće promovisana knjiga “Izgužvane misli”, autora Branka Golubovića – Goluba, frontmena benda Goblini, dok će na OK sinema stejdžu biti prikazan film “Hladni rat”.

Na glavnom Јegermajster stejdžu u 19.00 časova će nastupiti KOB, u 20.30 Goblini, u 22.00 Brkovi, dok će u 23.30 časova na binu izaći Nele Karajlić.

Za najizdržljivije nakon toga slijedi program na OK after partiju uz Sevdahbejbi.

Za sutra u 12.00 časova kraj bazena nastupiće Nebs Džek, a u isto to vrijeme biće organizovani časovi joge u Balans plus zoni i promocija knjige “Život s Idi/j/otima”, autora Nenada Marjanovića.

Na Senzejšen OK stejdžu u 16.00 časova nastupiće Đorđe Miljenović, a u 17.30 časova Bjesovi.

Na OK sinema stejdžu u 21.00 časova biće prikazan film “Ptice selice”, navedeno je u saopštenju.

Na Јegermajster mejn stejdžu posjetioce će od 19.30 časova zabavljati Šou program, sat vremena kasnije Helem nejse, dok će u 22.00 nastupiti Dubioza kolektiv, a u 23.30 časova Edo Majka.

Po završetku programa publika će u kampu na after partiju uz Niplpipl dočekati još jednu zoru na Tjentištu.

Poslednjeg festivalskog dana – u nedjelju, 14. jula, na OK samer stejdžu u 12.00 časova nastupiće Spejs Moušn, dok će se u 16.00 časova na Senzejšen OK stejdžu predstaviti Vojko V, a nakon njega u 17.30 i Let tri.

U samom finišu festivala publika će na Јegermajster mejn stejdžu uživati uz škotske grofove Franc Ferdinand, čiji nastup počinje u ponoć, a prije njih atmosferu će od 19.30 časova zagrijavati Džindas, Lagana sreda, Pips, čips i videoklips i Partibrejkersi.

Završnicu šestog “Nektar OK festa” publika će provesti uz Uroša Đurića na “OK after partiju”.

Foto: facebook.com, srna.rs

Izvor: RTRS


Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close