Vlada Republike Srpske trebalo bi danas u Banjaluci da razmatra informaciju o realizaciji početnih i pokretanju naprednih faza izrade Programa integrisanja BiH u EU.

Na predloženom dnevnom redu današnje sjednice je i informacija o aktivnostima na pripremi projekta sistemskog mjerenja zadovoljstva korisnika usluga koji pružaju organi uprave, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

U saopštenju se navodi da bi ministri danas trebalo da razmatraju informaciju o finansiranju projekta “Opremanje vaspitno-obrazovnih ustanova u Republici Srpskoj računarskom opremom i softverom”.

Vlada bi trebalo da razmatra i informaciju o podnesenim zahtjevima za dodjelu sredstava granta udruženjima od javnog interesa, humanitarnim organizacijama, fondacijama, te ostalim pravnim subjektima čije su programske aktivnosti usklađene sa resornom nadležnošću Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske za 2021. godinu.

Na dnevnom redu je i informacija o izmijenjenom Idejnom projektu za izgradnju i opremanje namjenskog objekta za pružanje zdravstvene zaštite oboljelim od malignih bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Sjednica Vlade počinje u 10.00 časova, a po njenom okončanju predviđeni su saopštenje i konferencija za novinare sa početkom u 12.00 časova u Pres centru Vlade.

Foto: Twitter

Izvor: RTRS

Prethodni članakĐokić: Političkom Sarajevu smeta ekonomski razvoj Srpske
Naredni članakKovačević: Od Komšića se očekuju napadi na Srbe, ali će Dodik biti jaka brana