Fudbaleri Vučijaka jesenjeg prvaka Područne lige Doboj vrijedno rade i pripremaju se za nastavak prvenstva. Pošto vremenski uslovi ne dozvoljavaju rad  napolju, oni treniraju u zatvorenom. Treninzi s e održavaju u dvorani Srednjoškolskog centra u Doboju, dok je dio ekipe prethodno radio u Sport parku u Rudanci. Od prvog marta ekipa će nekoliko dana boraviti na Zlatiboru.

Uprava na čelu sa predsjednikom Danijelom Jošićem i sportskim direktorom Davorom Savićem radi na  tome d a igračima obezbjedi što bolje uslove. Ekipa će na proljeće biti jača za Gorana Gavrića koji je stigao iz drugoligaša Željezničara (Doboj), te Marka Stanišića koji je prošao sve mlađe kategorije dobojske Sloge, prethodne sezone nastupao je za BSK iz Banja Luke. Vučijak su napustili Nenad Đukić koji je otišao u Njemačku, te Nebojša sekulić koji je prešao u dobojski Željezničar.

Ambicije se  ne mijenjaju cilj ostaje isti a to je da se izbori plasman u viši rang. Glavni konkurnti za prvo mjesto biće Hajduk iz Kožuha, Pelagićevo koji je se pojačao, a ne treba otpisati ni ekipu Skugrić 1964.

-Od početka sezone mi smo istakli kandidaturu za prvo mjesto. Mi nastavljamo u istom smjeru i u ovom proljećnom dijelu. Mi smo počeli priišreme prije dvije sedmice, ovo je samo nastavak. Vremenski uslovi nam oteževaju rad pa smo se odlučili da radimo u dvorani. Od prvog marta nekoliko dana ćemo provesti na Zlatiboru. Doveli smo dva nova igrača, neki su nam otišli. Mislim da ćemo u svakom slučaju biti jači. Falili su nam štoper i zadnji vezni pa smo doveli dva igrača, svi ostali su tu sem Đukića koji je otišao u Njemačku. Konurenti će nam biti hajduk iz Kožuha, Pelagićevo i Skugrić 1964 koji su se pojačali. –rekao je sportski direktor Vučijaka Davor Savić.

Igrači željno isčekuju start prvenstva i borbe za bodove.

-Vremenski uslovi nam otežavaju rad. Moramo pojačati rad kako bi ostali prvi i na kraju sezone. Na Zlatiboru ćemo pokušati da udahnemo svježeg planinskog vazduha i odradimo nekoliko treninga. Već u prvom kolu nastavka u Kladarima želimo da ostvarimo pobjedu i pokažemo da smo ozbiljni konkurenti za prvo mjesto. –rekao je Mladen Živković.

RTV Doboj
Nenad Vasić

Prethodni članakDRUGA LIGA REPUBLIKE SRPSKE U FUTSALU: Glavica bolja od Željeznice
Naredni članakPREMIJER LIGA BOSNE I HERCEGOVINE: Sloga savladala Slaviju