Doboj

DOBOJ: Zamjenik gradonačelnika Kovačević i poslanici Petrović, Vulić i Jošić prisustvovali otvaranju 12. memorijalnog Kupa Trebave (FOTO)

Zamjenik gradonačelnika Doboja Slavko Kovačević, poslanici u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Obren Petrović i Sanja Vulić, te poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Danijel Jošić prisustvovali su u Osječanima svečanom otvaranju 12. memorijalnog Kupa Trebave, koji se održava povodom obilježavanja godišnjice proboja „Koridora života”.

Otvaranju turnira prisustvovao je veliki broj odbornika u Skupštini grada Doboja, direktora javnih ustanova i preduzeća, kao i brojni stanovnici Osječana i susjednih trebavskih sela.

Turnir je svečano otvorio u ime generalnog pokrovitelja gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića, njegov zamjenik Slavko Kovačević.

Kup Trebave je trodnevna sportsko-revijalna manifestacija, koja se održava svake godine u Osječanima povodom obilježavanja godišnjice proboja „Koridora života”, a u organizaciji Fudbalskog kluba „Trebava” iz ovog trebavskog mjesta.

Foto: Ustupljene fotografije

RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close