Vijesti

Doboj: Višković i Lukač otvaraju novi objekat policijske stanice

Booking.com

BANJALUKA, 13. FEBRUARA /SRNA/ – Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač otvoriće danas u Doboju novi objekat u koji će biti smještena Policijska stanica Doboj jedan i Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja za čiju gradnju je uložen 1,5 milion KM.
Višković će tokom posjete Doboju razgovarati sa rukovodstvom grada. 

Sastanak Viškovića sa rukovodstvom grada Doboj zakazan je za 10.00 časova u prostorijama Gradske uprave, a po njegovom okončanju planirane su izjave, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću. 

Otvaranje novog objekta u kojem će biti smještena Policijska stanica Doboj jedan i Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja zakazano u 11.00 časova, a nakon toga predviđene su izjave za novinare. 

Izgradnja novog objekta Policijske stanice Doboj jedan i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja, u koju je uložen 1,5 milion KM, počela je 12. aprila prošle godine, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske. 

Pomoć je pružila i Svjetska banka iz projekta pomoći sanacije nakon poplava. 

Ugovor o izgradnji je 27. marta prošle godine u Banjaluci potpisao ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač sa generalnim direktorom Akcionarskog društva za inženjering “Graditelj” iz Teslića Miloradom Vukovićem.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close