Danas je održana 26. sjednica Gradskog štaba za vanredne situacije u sali za sastanke Grada Doboj. Zamjenik komandanta štaba Slavko Kovačević upoznao je članove Štaba sa trenutnom epidemiološkom situacijom, a nakon toga su se obratili načelnik Štaba, te članovi Štaba Vladimir Marković i zamjenici članova Štaba dr Siniša Marić i dr Marin Kvaternik gdje je konstatovano da je epidemiološka situacija u blagom poboljšanju i da se očekuje smanjenje broja pozitivnih u narednom periodu.

Na osnovu obavještenja JU Gimnazija „Jovan Dučić“ Doboj o pogoršanoj epidemiološkoj situaciji u ovoj školskoj ustanovi gdje je pozitivno 6 profesora te je organizacija nastave nemoguća, donesen je prijedlog da se obustavi nastava i pređe na odvijanje nastave na daljinu.

Načelnik Štaba je upoznao članove Gradskog štaba za vanredne situacije sa početkom izrade Plana zaštite i spasavanja od elementarne nepogode i druge nesreće Grada Doboj te imenovanju Radne grupe za izradu Plana zaštite i spasavanja od elementarne nepogode i druge nesreće Grada Doboj.

Foto: doboj.gov.ba

Izvor: Grad Doboj

Prethodni članakDodik: Srpska i drugi kolektiviteti da se zaštite od klevete
Naredni članakDodik: Parlament Srpske da razmatra politike na nivou BiH svakih šest mjeseci