Trijumfom ekipe Restoran „Jović” Modriča, za koju su nastupali provjereni futsaleri iz Banjaluke, završen je treći po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu “Radan Žigić-Žiga”. U finalnom susretu Banjalučani su bili bolji od ekipe „Radan Žigić – Žiga” ubjedljivim rezultatom 5:1. Treće mjesto pripalo je Roštiljnici „Kod Jovče”, koja je boljim izvođenjem penala savladala ekipu trgovine „Cerovljanka” . Najbolji strijelac turnira, sa šest postignutih golova, bio je Kenan Ahmetović iz trećeplasirane ekipe, a Tarik Hasančević i Siniša Đaković iz pobjedničkog tima proglašeni su za najboljeg golmana, odnosno igrača turnira.

Prethodno je po prvi put organizovan i turnir na kome su učestvovale ekipe iz osječanskih zaseoka, a trijumfovala je Slatina, koja je u finalu bilja bolja od Centra 1 rezultatom 3:0. Treće mjesto pripalo je Osječanskim Čivčijama, koje su bile bolje od Tešinog potoka identičnim rezultatom. Sa sedam postignutih pogodaka naslov najboljeg strijelca ponio je član pobjedničke ekipe Predrag Petrović. Njegov kolega iz tima Rajko Mišić proglašen je za najboljeg golmana, dok je laskavo priznanje namijenjeno najboljem strijelcu dobio Slobodan Kuzmanović iz ekipe Centar 1.

Generalni pokrovitelj ove dvodnevne sportske priredbe u Osječanima bio je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, a tehnički organizator Fudbalski klub „Trebava” iz Osječana.

Novinar: Goran Stojanović

Foto: Ustupljene fotografije

RTV Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Trijumf Trebave u Batkuši; Željezničar poražen u Crkvini
Naredni članakDOBOJ: Obilježena jevrejska Nova godina – Roš Hašana (FOTO)