SportVijesti

DOBOJ: Na „Lukama” u toku radovi na i oko terena (FOTO)

Na našim „Lukama” trenutno su u toku radovi na i oko terena. Pokušavamo da poboljšamo uslove za rad, da ponudimo više kvalitetnog prostora za održavanje treninga i utakmica, a samim tim i napretku svih naših članova. Otvoreni smo prema svima, saradnju uspostavljamo sa klubovima iz regiona i pokušavamo da ta saradnja bude na obostranu korist. Dobrodošle su sve ekipe ili pojedinci sa svojim idejama ili prijedlozima o saradnji na svim nivoima.

SD FK „Sloga” Doboj pokrenula je projekat renoviranja stadiona i postavljanja reklama. U sklopu projekta biće ponuđen reklamni prostor ispred zapadne i istočne tribine, koji će zauzimati atraktivna mjesta i biće vidljivi tokom utakmica svih generacija FK Sloga, kao i tokom turnira koji se održavaju na našem terenu. Svi zakupci reklamnog prostora imaće svoje mjesto i na klupskim zvaničnim stranicama, kao prijatelji kluba. Biće zastupljeni tokom prenosa i snimaka sa utakmica, kao i putem razglasa na utakmicama od strane spikera. Tokom jedne takmičarske godine na terenima stadiona „Luke” se odigra preko 80 zvaničnih utakmica u sklopu prvenstva Republike Srpske i Bosne i Hercegovine te KUP-a Republike Srpske, kao i niz prijateljskih utakmica, turnira škole fudbala.

Plan koji FK „Sloga” predstavlja za naredni period je:

  • plasman seniorske ekipe u Prvu ligu RS,
  • obavezna edukacija postojećih kadrova kroz edukacioni centar N/FS BiH, uključivanje u rad novih mladih i perspektivnih trenera,
  • ulazak omladinske ekipe kadeti/juniori u Premijer ligu BiH u naredne 2-3 godine,
  • završetak radova na plastičnom terenu sa reflektorima, tribinom i pratećim objektima,
  • adaptacija glavnog terena, čepovanje, busjenovanje, prateće održavanje,
  • forimiranje ŽFK „Sloga” Doboj.

Sve ovo je planirano kako bi obezbijedili svim djevojkama i dječacima idealne uslove za rad, napredak i takmičenje.

Reklamni prostor se može zakupiti po dužnom metru po želji kupca, a visina reklame je 0,80m. Sve reklame će biti urađene dvostrano i biće vidljive sa istočne i zapadne tribine. Brendiranje kućica ide odvojeno i po želji zakupca.

Zakupom reklamnog prostora pomažete radu kluba u kojem trenutno redovno trenira preko 250 članova u svim generacijama.

Svi zainteresovani I raspoloženi za saradnju mogu da se jave putem e-maila: slogadoboj50@gmail.com ili na brojeve telefona:

065/833-919 Miroslav Kršić – PREDSJEDNIK KLUBA,

066/ 228-478 Vedran Sofić – koordinator omladinskih selekcija,

066/700-228 Dalibor Stefanović.

Novinar: Nenad Vasić

Foto: Facebook/FK Sloga Doboj

Izvor: RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close