SportVijesti

DOBOJ: MRK Sloga Doboj – Stanković ostaje vjeran Slogi (FOTO)

DOBOJ – Najbolji igrač i apsolutni lider tima Vladimir Stanković produžio je saradnju sa dobojskom Slogom. Ovim se potvrđuje da će Sloga imati veoma respektabilan sastav za narednu sezonu i s pravom će biti kandidat za najviši plasman. Stameni Cetinjanin će tako nastaviti da daje poseban ton Sloginoj igri kao glavni organizator.

-Produžio sam saradnju sa Slogom iz Doboja, u gradu gdje sam prihvaćen i gdje se osjećam kao kod kuće. Poslije duže pauze zbog situacije koja nas je sve zadesila i koja će tek uticati na mnoge veće klubove, zelim istaći da su čelnici kluba ispali maksimalno korektni prema meni. Samim tim i ulaskom sa mnogo većim ambicijama u narednu sezonu, do nastavka saradnje lako je došlo na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je što su se vratili igrači koji su ponikli u Slogi jer samim tim neće izostati ni borbe ni želje za svoj klub, svoju boju dresa, svoj grad, i da se ostvare najbolji mogući rezultati kakve Sloga i grad Doboj zaslužuju – rekao je Vladimir Stanković

Vladimir Stanković, MRK Sloga Doboj

Stanković će u novoj sezoni sarađivati sa trenerom Marijom Kelentrićem kojeg tek treba da upozna.

-Stigao je novi trener kojeg još nisam upoznao, ali mislim da njegovo ime i dugogodišnje iskustvo mnogo toga govori koliko je Sloga ambiciozna u narednoj sezoni. Nadam se da će se sve kockice složiti i da ćemo se svi zajedno radovati uspjesima ovog kluba. Kelentrić je ranije bilježio odlične rezultate i u radu sa Zagrebom kroz Ligu šampiona – dodao je Stanković.

Svi se nadamo da će sezona početi i da će se ovo sve sa korona virusom konačno završiti. Ekipa Sloge sa pripremama krenuće 27. jula.

-Ova pauza je mnogo teško pala što za klubove što za igrače, ali isto tako treba gledati i pozitivniju stranu, jer svi su se mnogo uželjeli rukometa i jedva čekamo da sve krene funkcionisati kako treba. Nadam se da će ovaj sport iz ovoga svega dići se i zauzeti mjesto koje zaslužuje, jer rukomet je sport koji ne može svako igrati i jednostavno se voli na poseban nači –istakao je Vladimir Stanković, lucidni srednji bek.

Ostalo je još da se popune neka mjesta u timu, prije svega pozicije lijevog krila i pivota. U opticaju je nekoliko imena i očekuje se da će se i to uskoro riješiti. Uz Vladimira Stankovića zvanično je ugovor produžio i Arsenije Bubić. Prije njih redove Sloge pojačali su Artem Iunin, Peđa Dejanović, Vladan Đurđević i Srđan Gavrić.

Novinar: Nenad Vasić

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close