Zanimljivosti

Britanka otišla na odmor sa dječkom, zaljubila se u drugu ženu i udala za nju

Sandra Newton je sa dječkom Peteom obilazila Egipat kada je upoznala Sharon Hughes u koju se zaljubila na prvi pogled. Njih dvije su uskoro produbile prijateljstvo koje je preraslo u vezu, a zatim i brak, prenosi Daily Mail.

Sandra ima 55 godina, a sa svojim dječkom je u vezi skoro 20 godina. Prije nego je upoznala Sharon nikada nije osjećala privlačnost prema ženskom polu, pa ju je ovo otkriće šokiralo. Ipak, najveći šok je doživio njen dugogodišnji dječko Pete koji je pao u zaborav nakon što su se Sharon i Sandra počele zbližavati.

Sharon je istakla kako je oduvijek željela biti nečiji “princ na bijelom konju”, te kako je veoma sretna što je upoznala Sandru s kojom je boravila u istom odmaralištu u Egiptu, gdje su se prvi put srele.

“Ona je veliki šarmer, vodila me je na plažu i nosila moje torbe, bila je pravi gospodin”, kazala je Sandra dodavši kako je njen savršeni muškarac ustvari žena.

Njih dvije su se zbližile u odmaralištu, ali se ništa nije desilo do momenta kada se Sandra vratila u Britaniju kako bi otišla na operaciju. Pozvala je Sharon da je posjeti kako bi je pazila, a tada se između njih rodila prava ljubav. Sharon ju je zaprosila na Maldivima, a oduševljena Sandra je pristala. 

Sandrina djeca nisu prihvatila njenu novu vezu, ali se ona ne namjerava odreći svoje ljubavi te već uveliko planira odmor u Egiptu gdje će se prisjetiti upoznavanja i prvog susreta.

Foto: dailymail.com

Izvor: Klix


Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close