Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je SNSD politička stranka koja okuplja jednako i muškarce i žene i u tome i jeste njegova snaga, ali da, u okviru stranke, žene svakako zauzimaju veoma značajnu poziciju.

– Žene u SNSD-u uvijek su imale priliku da dolaze do važnijih pozicija. Bile su uvažavane i poštovane, zastupljene u organima stranke i ono što je veoma važno jeste da u svakom našem opštinskom odboru imamo zaista solidne i lijepo organizovane organizacije aktiva žena u kojima naše žene, osim onog što jeste čisti politički rad, rade sve drugo što je neophodno da bi pokazale koliko je važno njegovati porodicu, voditi računa o školstvu, zdravstvu… – istakla je Cvijanovićeva u Brodu na proslavi 8. marta, Dana žena, u organizaciji Opštinskog odbora SNSD-a.

Cvijanovićeva je naglasila da je mnogo dobrih ideja i projekata u Republici Srpskoj realizovano zahvaljujući organizaciji mladih, ali i organizaciji žena u okviru SNSD-a.

Ona je izrazila uvjerenje da će tako biti i u budućnosti, ističući da činjenica da žene u SNSD-u dolaze na najvažnije pozicije pokazuje kakav je odnos rukovodstva i kakva je organizacija.

Proslavi je prisustvovala i potpredsjednica SNSD-a Sanja Vulić.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTRS

Prethodni članakNa Svjetskom festivalu mladih u Sočiju i pedesetoro omladinaca iz Srpske
Naredni članakCvijanović: Važno dobiti datum za pregovore, umjereni sam optimista (VIDEO)