Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da Sarajevo nije sigurno mjesto za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i imajući u vidu da je objelodanjena mogućnost atentata, ne čudi ni novi scenario za kidnapovanje.

– Kada sam rekla da se sprema atentat na predsjednika Republike Srpske, iz drugog entiteta mogli smo samo čuti osude. Moj izvor iz krugova američke Ambasade otvoreno mi je rekao: “Riješićemo se Dodika na ovaj ili onaj način’. Uz sve to, ispred Suda BiH posječena su zdrava stabla, a ni danas se ne zna po čijem nalogu” – istakla je Vulićeva i zahvalila predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, senatoru Srpske Aleksandru Vulinu i bezbjednosnim strukturama Republike Srbije na informacijama u vezi sa novim mogućim scenarijom.

Ona je poručila da Srbi nisu kukavice, niti podanici.

– Nećemo pokleknuti bilo da se prijeti, puca, odrubljuje glava… Srpski ponos i ljubav nadjačaće mržnju Majkla Marfija i Kristijana Šmita – istakla je Vulićeva povodom Vulinove izjave da je u toku finalizacija zavjere protiv Republike Srpske i Srbije i da oni koji iza toga stoje hoće da kidnapuju predsjednika Milorada Dodika i unište Srpsku.

Foto: rtrs.tv/Ustupljena fotografija

Izvor: SRNA

Prethodni članakDOBOJ: Karan: Srpska štiti demokratske principe koje Šmit uporno ruši
Naredni članakVidović: U toku udar na kompletan privredni sistem Srpske koji neće uspjeti