Gradite Federaciju BiH kao što i mi gradimo Republiku Srpsku od koje smo napravili državu, izjavila je za RTRS šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić.

– Ono što je ubjedljivo jeste da je Republika Srpska ljubav, a to “ovi” iz Federacije nikada neće shvatiti. Žao mi je što imaju takve komplekse, ali bilo bi im puno bolje da se na nas iz Republike Srpske ugledaju i da Federaciju grade po mjeri svih građana, onako kako mi u Srpskoj gradimo – rekla je Vulićeva komentarišući paljenje zastave Republike Srpske u Zenici i okupljanje ispred pravoslavne crkve u Konjicu na kojem je grupa građana zahtijevala skidanje zastave sa zastave.

Vulićeva je poručila da se 9. januara šalju poruke mira i ljubavi i da niko ne treba da kvari taj svečani dan.

– Samo ću im poručiti da ne kvare ovaj divan i svečan dan, dan kada šaljemo poruke mira, ljubavi i tolerancije. Želim im samo reći da mi je žao što nas mrzite, a divite nam se, to su stvarno kompleksi koji su neizlječivi. Ugledajte se na nas, širite ljubav i gradite Federaciju, kao što smo i mi, pa napravili od Republike Srpske državu – naglasila je Vulićeva.

Foto: rtrs.tv/Ustupljena fotografija

Izvor: RTRS

Prethodni članakVRIJEME: Sutra sunčano uz blagi porast temperature vazduha
Naredni članakDOBOJ: Blagojević: Grad se širi prema jugu