U Republici Srpskoj u ponedjeljak, 25. decembra, biće promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i vrlo toplo za ovo doba godine sa maksimalno temperaturom i do 18 stepeni Celzijusovih.
Minimalna temperatura vazduha biće od dva na istoku do devet na sjeverozapadu i jugu, u višim predjelima od minus jedan, a maksimalna temperatura vazduha od 13 do 18, u višim predjelima od osam stepeni Celzijusovih.

U utorak, 26. decembra, biće toplo i promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i sa maksimalnom temperaturom vazduha od 12 do 17 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na jugu i zapadu biće oblačnije uz slabu kišu samo ponegdje.

Minimalna temperatura vazduha biće od dva do osam, u višim predjelima od minus jedan, a maksimalna temperatura vazduha od 12 do 17, u višim predjelima od šest stepeni Celzijusovih.

Sutra u prvom dijelu dana na istoku i sjeveroistoku biće oblačno sa kišom i pljuskovima, u ostalim predjelima suvo i umjereno oblačno.

Oko rijeka i po kotlinama ponegdje biće prolazne magle, dok će poslije podne biti pretežno suvo i promjenljivo oblačno uz sunčane periode i toplo za ovo doba godine.

Minimalna temperatura vazduha biće od dva do sedam, u višim predjelima od nula stepeni Celzijusovih, a maksimalna temperatura vazduha od sedam na istoku do 15 na zapadu, u višim predjelima na istoku od tri stepena Celzijusova.

U nedjelju, 24. decembra, ujutru će biti prolazna magla oko rijeka i po kotlinama. Tokom dana biće toplo i promjenljivo oblačno uz duže sunčane periode.

Minimalna temperatura vazduha biće od dva do osam, u višim predjelima od minus jedan, a maksimalna temperatura vazduha od 10 do 16 u višim predjelima od pet stepeni Celzijusovih.

Foto: Screenshot/una.ba

Izvor: SRNA

Prethodni članakDodik: Ne damo legitimitet inkvicizijskom sudu za Srpsku
Naredni članakPUTEVI: Pojačan saobraćaj pred praznike, magla smanjuje vidljivost