Fudbalska reprezentacija Srbije će večeras u 21 sat u Londonu odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Nigerije.

Selektor Mladen Krstajić izjavio je da u prijateljskom meču protiv Nigerije traži igru na rezultat, jer, kako je naveo, javnosti je to najvažnije.

“Prva utakmica je arhivirana, ali nije zaboravljena. Uradili smo analizu, predočili smo igračima gde smo mogli i morali bolje, kao i one dobre stvari. Idemo dalje, spremamo se za Nigeriju, utakmicu koja je isto prijateljska, ali pod znacima navoda jer kod nas mečevi sa prefiksom prijateljski ne postoje, uvek mora da se igra na rezultat bez obzira na okolnosti i ono što se traži u igri”, rekao je Krstajić, a prenosi FSS.

Uprkos porazu u petak od Maroka sa 2:1 u Torinu, Krstajić naglašava da je atmosfera u ekipi na visokom nivou.

“Ima igrača koji su imali punu minutažu u prethodnom meču, ali svi su spremni i orni za utakmicu sa Nigerijom. Dobra je atmosfera, zadovoljan sam ambijentom i organizacijom, kako na terenu, tako i van njega. Imamo atmosferu u reprezentaciji koju želimo, ono što smo očekivali i što je preduslov za dobar rad”, kazao je selektor.

“Očekujem dobru reakciju u meču sa Nigerijom, da ostvarimo dobar rezultat koji nije u prvom planu, ali opet ponavljam, kod nas je najvažniji izgleda rezultat, sve ostalo je nebitno”, rekao je on.

Krstajić kaže da veoma ceni selekciju Nigerije, ali veruje da njegovi izabranici mogu do pobjede.

“Nigerija je nedavno pobedila Poljsku u gostima, gol je postigla iz jedanaesterca, a radi se o čvrstoj ekipi koja ima veliki broj igrača koji nastupaju u evropskim klubovima. Mislim da uz dobru koncentraciju možemo da ostvarimo dobar rezultat”, zaključio je selektor srpske reprezentacije.

(Nezavisne)

Prethodni članakJutro mirno: Srbi stižu kod Vučića
Naredni članakBiH večeras protiv Senegala: Smanjite greške iz Razgrada