Zaintersovani za učešće u Projektu “Socijalizacija djece Republike Srpske 2024. godine” još mogu da se prijave, saopšteno je iz Fonda za dječiju zaštitu Republike Srpske .

U saopštenju se podsjeća da su konkursi za odabir djece ciljnih kategorija, vaspitača i stručnog osoblja učesnika u projektu objavljeni 7. marta u dnevnim novinama Glas Srpske i da su otvoreni 30 dana.

Iz Fonda pozivaju zainteresovane roditelje, čija djeca ispunjavaju uslove propisane konkursom, da se prijave u poslovnice Fonda, prema mjestu prebivališta.

– Pozivamo i zainteresovane prosvjetne radnike, pedagoge, psihologe, socijalne radnike i druge podržavajuće profesije da konkurišu za članove stručnog i pratećeg osoblja i pridruže se timu koji godinama uspješno realizuje projekat – ističe se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da se projekat realizuje na osnovu Zakona o dječjoj zaštiti putem prava na zadovoljavanje razvojnih potreba djece.

Iz Fonda podsjećaju da se projekat realizuje od 2002. godine, te da je za prethodnu 21 godinu obuhvatio više od 38.000 lica – djece i pratećeg osoblja iz svih opština Srpske.

Prijavni obrasci dostupni su u filijalama i poslovnicama Fonda, kao i na internet stranici Fonda.

Foto: jfdz.org

Izvor: RTRS

Prethodni članakDOBOJ: Ljubitelji gramofonskih ploča okupili se u Kulturnom skloništu (FOTO/VIDEO)
Naredni članakVlada Srpske: Usvojena Informacija o subvencionisanju kamatne stope na stambene kredite