Mladi Aleksandar Šutalo iz Doboja bilježi sjajne rezultate u vježbama snage u takmičenju streetworkout. Ovaj momak zaslužuje podršku. U ovim teškim vremenima teško je iznaći sredstva za takmičenja. Nadati se da će neko primijetiti i finansijski pomoći ovog darovitog sportistu.
Šutalo osvaja pregršt trofeja i medalja na svim nastupima u zemlji i inostranstvu. On je učestvovao na državnom takmičenju u Somboru u Srbiji. Osvojio je dvije zlatne medalje u juniorskoj konkuenciji laka kategorija (-18, -74 kg). Imao je dobre rezultate u svim disciplinama. Osvojio je pehar kao sveukupni pobjednik.

-Učestvujem na mnogim takmičenjima na koja mogu da odem. Proteklog vikenda nastupio sam u Somboru, osvojio sam dvije zlatne medalje u kategoriji juniori laka kategorija minus 18 i minus 74 kg. Izuzetno sam zadovoljan svojim nastupima na prethodna dva takmičenja. Kada bi našao nekoliko sponzora napravio bi još bolji rad i razultate. Osvojio sam titulu sveukupnog pobjednika. Discipline su bile: ORM propadanje (102,5 kg), ORM zgib (65 kg), 23 zgiba (+15 kg), 51 propadanje (+25 kg). Prvenstvo se organizovalo u novootvorenoj teretani koju je otvorio moj trener i predsjwdnik streetlifting Srbije Jovan Mastilović. Takmičenje je bilo humanitarnog karaktera za Đorđa Milojevića – rekao je Aleksandar Šutalo.

Foto: sportdc.net/Nenad Vasić

Izvor: SportDC

Prethodni članakPU DOBOJ: Servisna informacija za 10.04.2024. godine
Naredni članakKup Republike Srpske: Sloga Meridian slavila u Kozarskoj Dubici