U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je šest krivičnih djela i pet saobraćajnih nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 10.04.2024. godine, oko 12,25 časova lišili su slobode lice inicijala B.G. sa područja opštine Brod, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,04 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 10.04.2024. godine, oko 15,15 časova lišili su slobode lice inicijala R.M. sa područja grada Derventa, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,87 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 10.04.2024. godine, oko 16,40 časova lišili su slobode lice inicijala M.R. sa područja opštine Brod, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,69 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 10.04.2024. godine, oko 17,15 časova lišili su slobode lice inicijala D.Č. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,97 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakKošarac: Iluzorno očekivati od počasnog predsjednika britanske agenture da brani poziciju Srpske
Naredni članakSTREETLIFTING (STREETWORKOUT): Sjajni rezultati Aleksandra Šutala; Osvojio prvo mjesto u Somboru (FOTO)