U srcu svakog zajedništva, sloboda, tradicija i porodica čine neizbrisiv pečat. Naša proslava slobode odražava se u svakom koraku, u svakom osmijehu koji svijetli na licima ljudi.

Tradicija je naša vezivna nit, koja nas podsjeća na duboke korijene i naslijeđe koje dijelimo. Kroz svaki trenutak proveden s porodicom, slavimo ljubav, podršku i snagu zajedništva.

Ovo je vrijeme kada se prošlost susreće sa sadašnjošću, kada se tradicija slavi kao most koji spaja generacije, a porodica je temelj koji nas čini cjelovitima. Sloboda, tradicija i porodica su naši neuništivi temelji i zato treba da ih slavimo.

Slavlje je naš način da odamo počast ovim neprocjenjivim vrijednostima. U okupljanju porodice i prijatelja osnažuje se veza između članova zajednice. Duh zajedništva šalje daleko jaču poruku.

Zato 9. januara okupimo se oko Republike Srpske i pošaljimo zajedničku poruku koja će se daleko čuti i odjekivati među našim budućim naraštajima.

Pokažimo zajedništvo i ljubav prema svojim korijenima – prema Srpskoj. Republika Srpska 9. januara – pokazaće slogu i zajedničku povezanost.

Centralni događaj Dana Republike zakazan je za 17.00 časova, 9. januara, kada će početi svečani defile i biti održan dron spektakl sa oko 200 dronova.

U čast Srpske premijerno će nastupiti Danica Crnogorčević i Baja Mali Knindža s pjesmama posvećene Republici Srpskoj.

Obilježavanje Dana Republike Srpske počinje 8. januara kada će biti održana Svečana akademija.

Pjesme posvećene Srpskoj biće objavljene OVDЈE.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTRS

Prethodni članakServisna informacija Policijske uprave Doboj za dan 04.01.2024. godine
Naredni članakSlobodno kroz Srpsku: Povodom 9. januara besplatna putarina na auto-putevima