U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, tri narušavanja javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Derventa, 04.01.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u stan vlasništvo lica inicijala M.R. iz Dervente. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijskoj stanici Derventa, 04.01.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u kuću vlasništvo lica inicijala M.K. sa područja grada Derventa. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 04.01.2024. godine oko 00.30 časova lišili su slobode lice inicijala S.S. iz Dervente, zbog počinjenog prekršaja iz člana 12. (Tuča i fizički napad) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 12. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 04.01.2024. godine oko 01.30 časova lišili su slobode lica inicijala S.K. i N.K. oba sa područja grada Derventa, zbog počinjenog prekršaja iz člana 12. (Tuča i fizički napad) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licima su izdati prekršajni nalozi u skladu sa članom 12. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 04.01.2024. godine, oko 02.05 časova lišili su slobode lice inicijala M.M. iz Banja Luke, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,02 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 04.01.2024. godine, oko 22.55 časova lišili su slobode lice inicijala O.R. sa područja opštine Brod, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,04 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 04.01.2024. godine, oko 23.10 časova lišili su slobode lice inicijala S.P. iz Modriče, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,58 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Mikić: Vojnik oslobođen od krivičnog gonjenja za obilježavanje Dana Republike Srpske
Naredni članakSlavimo slobodu, slavimo Republiku Srpsku