Savjet ministra održaće danas sjednicu na kojoj bi trebalo da razmatra Nacrt zakona o izmjeni Zakona o Visokom sudskom i tužilačkom savjetu BiH.

Ministri bi trebalo da se izjasne i o Nacrtu izmjene i dopune Sporazuma o zajmu i Projektnog sporazuma Republike Srpske između BiH i Međunarodne banke za obnovu i razvoj sa osnovama za zaključivanje Izmjena i dopuna Sporazuma o zajmu i Projektnog sporazuma Republike Srpske.

Na dnevnom redu je i Prijedlog izvještaja o radu Savjeta ministara BiH za 2023. godinu, kao i Informacija o sprovođenju 14 ključnih prioriteta iz mišljenja Evropske komisije o zahtjevu BiH za članstvo u EU.

Savjet ministara razmatraće i prijedlog dopune uputstva o načinu polaganja i tekstu zakletve policijskih službenika BiH, Prijedlog pravilnika o sadržaju i načinu vođenja evidencije isključivih prava na ponovnu upotrebu dokumenata, te Prijedlog pravilnika o službenim vozilima za specijalizovane namjene Ministarstva inostranih poslova i diplomatsko-konzularnih predstavništava.

Foto: rtrs.tv/Ustupljena fotografija

Izvor: RTRS

Prethodni članakLjubojević: Iz Srpske dolaze samo poruke mira (VIDEO)
Naredni članakVolkswagen integriše ChatGPT u svoje modele