U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 31.01.2024. godine, oko 16.30 časova lišili su slobode lice inicijala M.B. iz Tešnja, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 31.01.2024. godine, oko 23.20 časova lišili su slobode lice inicijala V.D. iz Modriče, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,41 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijskoj stanici Doboj 2, 31.01.2024. godine, oko 07.35 časova, prijavljeno je da je na području grada Doboja došlo do požara na objektu u kome su smještene prostorije jedne ambulante i mjesne zajednice. Požar je lokalizovan oko 13.50 časova od strane pripadnika Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj. Uviđaj će u jutarnjim časovima izvršiti policijski službenici Policijske stanice Doboj 2 zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakMilić: Ubice iz Doboja imale karakteristike sociopate i psihopate
Naredni članakPočela elektronska prijava djece za upis u prvi razred osnovne škole