U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

-Policijski službenici Policijske stanice Stanari, 30.06.2024. godine, oko 20.45 časova lišili su slobode lice inicijala R.V. iz Teslića, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,45 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijskoj upravi Doboj, 30.06.2024. godine, oko 18.25 časova obratio se radnik Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj i prijavio da se u navedenu ustanovu radi ukazivanja ljekarske pomoći javilo 21 lice, navodeći da su sva lica isti dan boravila na jednom bazenu u Doboju. Tri lica su zadržana na liječenjeu u bolnici Sveti apostol Luka u Doboju, dok su ostala lica nakon ukazane ljekarske pomoći otpuštena na kućno liječenje. Uviđaj je u toku a vrše ga policijski službenici Policijske uprave Doboj, uz prisustvo sanitarnog inspektora i pripadnika Zavoda za zaštitu zdravlja, a na licu mjesta je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji rukovodi uviđajem.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakVlada Srpske o Prijedlogu zakona o dopuni Zakona o bankama
Naredni članakDOBOJ: Na prijemnom ispitu na Saobraćajnom fakultetu tridesetak kandidata više nego lani