U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, tri narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Doboj 2, 29.11.2023. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u kuću vlasništvo lica inicijala E.B. sa područja grada Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Na lokalnom putu, u mjestu Gornji Klakar, opština Brod, 29.11.2023. godine, oko 14.40 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala G.P. sa područja opštine Brod koje je upravljalo putničkim automobilom marke „VW golf” i lice inicijala D.Z. iz Broda koje je upravljalo teretnim vozilom marke „VW”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobilo je lice inicijala G.P. vozač putničkog automobila marke „VW golf“, koje je upućeno u bolnicu Sveti apostol Luka u Doboju radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Brod. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 29.11.2023. godine, oko 19.15 časova lišili su slobode lice inicijala N.C. iz Dervente, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,42 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

– Policijskoj stanici Doboj 2, 29.11.2023. godine, prijavljeno je da je došlo do požara na objektu vlasništvo lica inicijala J.V. sa područja grada Doboja. Požar je lokalizovan od strane pripadnika Teritorijalno vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakCentri za obuku važni za održavanje demokratskih izbora
Naredni članakOd 1. januara isključivo upotreba elektronskih zdravstvenih kartica